jhc

در ادامه‌ی اوج‌گیری درخواست استفاده از متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا برای برکناری ترامپ، نماینده کنگره از نیومکزیکو خواستار فوریت در روند برکناری ترامپ شد.

به گزارش مشرق، در ادامه‌ی اوج‌گیری درخواست استفاده از متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا برای برکناری ترامپ، ملانی استنسبِری، نماینده کنگره از نیومکزیکو، اعلام کرد که ایالات متحده در یک تقاطع تاریخی مهم قرار گرفته است و نباید فرصت را برای برکناری ترامپ از ریاست‌جمهوری از دست داد.

او تاکید کرد که جمهوری‌خواهان سنا و کنگره باید انفعال را کنار بگذارند و روند قانونی برکناری را کلید بزنند، چرا که جان انسان‌ها در خطر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    0 0
    ترامپ همین است که می گویید و خیلی بدتر و کثیف تر از این ها. به یاد داشته باشید که نتانیاهو رئیس ترامپ است. اما شما همانهایی نیست که طی یک ساعت سخنرانی نتانیاهو در نشست مشترک کنگره و سنای آمریکا 57 بار وی را ایستاده تشویق کردید؟ این هیچگاه در تاریخ آمریکا اتفاق نیفتاده و مطمئنأ دیگر هیچگاه اتفاق نخواهد افتاد. و حالا اگر موفق بشوید که ترامپ را برکنار کنید هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد. چونکه شما هنوز همانهایی که بودید هستید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس